Van Geert Dimitri, dat is tijd voor kwaliteit.

Een ervaren stukadoor maakt het verschil tussen een voortdurende irritatie wanneer u met de onvolkomenheden van uw plafonds en muren geconfronteerd wordt. Pleisterwerken Dimitri Van Geert beschikt voor het bepleisteren van uw muren en plafonds over een degelijk vakmanschap. De afwerking gebeurt met oog voor detail en volgens de specifieke wensen van de klant. U staat als klant centraal bij ons. We bepleisteren zowel nieuwbouw als renovatie-woningen, huizen, appartementen, grote en kleine projecten. Bovenop ons vast personeel hebben wij ook drie vakmensen in dienst die continu kleinere klussen klaren zoals het pleisteren van badkamers, toiletruimtes en dergelijke. Stukadoors met minimum tien jaar ervaring weten dat een grondige voorbereiding de basis is voor elk geslaagd project.

wie zijn wij

Wie in Schellebelle en de wijde omgeving Van Geert zegt, denkt onmiddelijk aan pleisterwerken.

Ik, Dimitri Van Geert, trad er in de voetsporen van mijn groot en overgrootvader.

Zowel voor gladde binnenpleister als voor het plaatsen van een buitengevel-isolatiesysteem of cement-crepi zijn onze teams beschikbaar, wij zijn vooral actief in Oost-Vlaanderen, maar ook steeds meer daarbuiten.

Ook een grote troef is onze karweidienst, voor kleine retouches in uw huis kan U eveneens bij ons terecht.

'Tijd voor Kwaliteit' is de slogan van Van Geert en dat zijn geen loze woorden.

Geïnteresseerde klanten neem ik graag eens mee naar een bestaande werf, zo kan U zelf vaststellen welke kwaliteit wij leveren en welke materialen en technieken wij hanteren. 

Heb jij binnenkort een groot of klein binnen of buitenpleister-project?

Aarzel niet om een vrijblijvende gratis offerte aan te vragen,

U kan een formulier invullen op het tabblad "Contacteer" of bij de dienst die U zoekt vind U een mailadres die U direct bij de juiste persoon brengt.

Wij maken graag tijd voor U, Tot binnenkort!

Algemene voorwaarden | website by BurtDS